Efterårs guide

110
Så har vi ramt efteråret og som i måske ved, elsker jeg efteråret, rent stil mæssigt, mindre personlighedsmæssigt med, at det bliver mørkere, koldere og dårligt vejr. Det kan bliver ret trist synes jeg, men heldigvis synes jeg, at humøret kan reddes lidt ved de meget lækre trends der er. Og så en stor blød strik og en varm kop te hjælper selvfølgelig også på det. Men jeg har lavet en lille efterårs guide til jer med de trends, som jeg synes meget godt om i år.
Hvad synes i og har i nogle ting i vil tilføje listen?
Follow:
Share:

4 Comments

 1. 09/10/2014 / 14:53

  tror ikke der skal være so før there are so many ….

 2. 23/09/2014 / 18:34

  Det kan da godt være at der er det, vil du nævne hvor?

 3. 21/09/2014 / 11:43

  Er det bare mig eller er der et par stavefejl på collagen, for noget af det hænger da ikke sammen? 🙂

  Dog er collagen super god. 🙂

 4. 03/09/2014 / 16:27

  Hej Nanna

  Jeg er helt vild med din collage! hvor har du lavet den henne? Jeg har selv en blog (stinusit.dk) og jeg har haft ret svært ved at finde et godt program til at lave collager som denne med.

  hvis det ikke er for meget, så ville jeg virkelig sætte pris på en lille guide måske? eller hvis du har set en video som kunne forklare det ? 🙂 Har ikke photoshop, så hvis du havde noget andet ville det være FANTASTISK!

  Udover det har jeg længe tænkt på at spørge dig om du kunne tænke dig at lave sådan et "blogger switch" hvor vi bytter blogs for en dag? Hvis det lyder som noget du har lyst til så må du endelig skrive en mail til mig: laura@stinusit.dk (det må du også meget gerne hvad angår collagen og program)

  xx Laura Augustinus