Hvad skal jeg i London?

Så er jeg i London, det håber jeg i hvert fald. Det her indlæg er planlagt og det vil de næste også være, da jeg gerne vil nyde turen fuldt ud. Så hvis kommentarerne ikke bliver svaret, er det derfor, men tilbage til indlægget. Jeg tænkte, det kunne være sjovt at fortælle jer om, hvad vi har planlagt at vi skal i London. Det er første gang vi er i London. Så når jeg kommer hjem laver jeg en opsummering af det hele. Husk jeg stadig tager imod ideer og anbefalinger.
-Big Ben det er vel en uskreven regel, at man bare skal se det.
-London Eye, det skal min mor og  min søster. Jeg har højdeskræk, så det vil nok ikke fungere så godt desværre.
-Drikke en masse te, jeg elske te og måske en kaffe, selvom jeg synes det smager vildt branket, men hvad gør man ikke for det perfekte Instagram billede, haha.
-Se musical Wicked, det er første gang jeg skal se en musical, så det bliver meget spændende.
-Finde en rød telefon boks og få et billede, seriøst vigtig ting på turen.
-Bustur rundt i London om aftenen og se alt lyset.
-Sejle på Themsen.
-Se Buckingham palace.
-Se Hyde Park og St. James Park, som har fritgående egern, så kan det da ikke blive bedre. Jeg kommer altså til at spame jer med billeder, når jeg kommer hjem haha.
– og ja sidst men overhovedet ikke mindst, shoppe. Shopping, shopping jeg bliver så fattig men man bliver vel kun 18 år én gang i sit liv.
Det er sådan cirka de ting, vi har planlagt, men det er jo alt efter vejr og vind. Husk i kan følge med på min Instagram, nanna.simonsen for at se, hvad jeg laver i London!
Follow:
Share:

840 Comments