Hvordan tager jeg mine billeder?

Untitled #48
Jeg får tit en masse spørgsmål på bloggen her og på instagram om, hvordan jeg tager min billeder. Så jeg synes, det var på tide, at jeg fik svaret en gang for alle på det.
Jeg har et Canon EOS 650D, som er en ud gået model nu, men jeg mener Canon EOS 700D er en erstatning for det. Jeg er egentlig meget glad for mit kamera, det komme nok heller ikke bag på nogen, når jeg sådan ca. tager billeder hver dag. Jeg drømmer dog om, at opgradere det til et lide dyre et, da jeg gerne vil have lidt mere udfordring og muligheder.
Jeg har altid mit kamera på manuel, så jeg selv kan indstille ISO, lukkertid og blænde, da det helt klart giver det bedste resultat. Det kan godt være noget af en udfordring, hvis man ikke er vandt til det. Mit bedste råd er at google er din bedste ven, der findes en masse guides, som forklarer det hele, og så er det bare med at øve sig og husk, det tager tid. Mine første billeder på bloggen er heller ikke noget at råbe hurra for!
Men når det så er sagt, så er det objektivet, som har det meste at sige. Jeg har en 50mm 1.8, som jeg her været vildt glad for og har brugt det til mange af mine billeder her på bloggen, men desværre er det gået i stykker. Lige nu bruger jeg 18-135mm, som jeg synes er et udmærket objektiv, dog drømmer jeg om at købe en 50mm 1.4 på et tidpunkt, fordi en 50mm er et rigtig godt objektiv til næsten alt.
Og så har jeg mine kære softboxe, som jeg er så glad for. Jeg har haft dem siden efteråret og kan slet ikke forestille mig, ikke at have dem. Det er også derfor, at jeg kan få mine billeder til at få sådan en hvid baggrund.
Men husk øvelse gør mester
Tager i selv billeder og i så fald, hvad har i så for et kamera og objektiv?
Follow:
Share:

1,196 Comments