Nyt Anastasia makeup

329
Hej allesammen håber i har det fremragende Jeg bestilte noget nyt makeup for ikke så lang tid siden fra Anastasia. Det er bestilt fra deres officelle side, så det kommer helt fra USA, og i løbet af 3 dage var det allerede hjemme hos mig, vildt ikke? Og jeg var så heldig, at det ikke blev snuppet i tolden.

326

Jeg købte den her super fine palette, Tamanna, som har de her super smukke farver. Jeg kan godt lide, at der er lidt forskellige farver men også de mere naturlige, men alligevel med et lille tvist. Konsistensen af øjenskyggerne er også helt vildt gode, en god pigmentering og holdbarhed. Virkelig lette at lægge flot på. Man kan godt sige, jeg er blevet hug på deres øjenskygger. Det er slet ikke den sidste palette jeg skal have.

322

Og så til det Anastasia er mest kendt for, øjenbryn. Så jeg skulle selvfølgelig prøve et af deres øjenbryns produkter. Man må nok sige, det chokerede mig, hvor god den er. Det er faktisk helt vildt så god den er. Pigmenteringen, den er slet ikke til at beskrive, for den er så ekstrem.

324

Til sidst, så er der den her contour palette. Jeg elsker contour, det kan virkelig fremhæve så meget i ens ansigt. Det er den her palette helt perfekt til, pigmenteringen, holdbarheden er helt i top. Jeg er alt  i alt virkelig meget tilfreds med alle de her produkter og mærket.
Kender i til Anastasia? og hvad synes i om deres makeup?
Follow:
Share:

1 Comment

  1. 06/12/2014 / 13:12

    Lækre sager, tror jeg vil tage et kig på den side:)

    knus
    behindtheattitude.blogspot.dk