Nyt fra The Body Shop

304

Hej allesammen, håber i har det godt. Jeg var, ikke for så forfærdelig lang tid siden, i The Body Shop, hvor jeg kom ud med nogle virkelige lækre produkter. Det er altid en fornøjelse, at være derinde med alle de dufte man lige skal have duftet til, og alle de fine ting og så nok også fordi, min kusine ejer en af dem.
312Den første ting jeg købte er den her vildt gode håndcreme, Almond Hand and Nail Cream, som jeg har haft mange gange før og den skuffer aldrig. Den går faktisk ind og plejer både negle og hænder på samme tid, smart ikke. 308
Den her øjenskygge blev jeg helt forelsket i dernede, jeg synes det er sådan en fin farve. Jeg elsker også bare lyseblå, så det har nok også noget med det at gøre. Pigmenteringen er faktisk rigtig god i forhold til, at det er sådan en lys farve, der er også en smule shine i.

306

Hvis i ikke ved det, så elsker jeg neglelak, sådan lidt for meget måske. Så jeg var da meget spændt på hvordan The Body Shop´s neglelak ville være, nu når de nu også laver neglelak. Jeg kan godt sige, at de ikke skuffede. De har en helt fin holdbarhed på neglene, den tørrer ok hurtig og så er det nok den nemmeste neglelak jeg nogensinde har prøvet at lægge, det er helt vildt, jeg er helt målløs, da jeg lagde den på. Jeg valgte farven 510 The Body Shop green, som jeg synes er sådan en fin farve og anderledes.

310

Den sidste ting jeg fik købt, er den her meget flotte læbestift i farven  200. Det er en meget lækker cremetkonsistens. Jeg går rigtig meget op i, at det skal føles rart, at have noget på læberne. Det skal ikke blive for tør eller for klistret og det er den her bestemt ikke.
Follow:
Share: