Random facts om min kat

398401399397
400

I dag vil jeg lave et lidt anderledes indlæg, også et jeg aldrig nogen sinde har set før. Jeg håber, at i vil kunne lide det, det er nemlig random facts om min højt elskede kat.
Min kat hedder Olliy og hun er en rigtig “lille” beauty queen, det kan i nok også se på billederne, he he. Hun er en main coon og jeg har haft hende i 1 1/2 år.
1. Hun er skrækslagen for støvsugeren. 2. Men hun elsker at jage gulv moppen, når man vasker gulv. 3. Hun går for det meste i stå, når hun går ud af kattelemmen, altså hun sidder i den i en time, og så går hun ud. 4. Hun elsker sne og vand… kat virkelig? 5. Hun sover som en struds med hovedet ned i gulvet, hvorfor? 6. Hun er alt ædende. 7, Men hendes livret er skyr og salat, yes my cat is very fit. 8. Eller næsten da, hvis man ser bort fra, at hun er en 6 kg tung kat. 9. Hun kan forresten kun finde ud af , at gå ud af kattelemmen men ikke ind, hun sidder altid ved vores terrassedør og venter på at blive lukket ind. 10. Hun kan ikke tåle rod på borde, hun skubber alting ned på gulvet, igen hvorfor? 11. Hun spiser med hendes poter. 12. Vi har faktisk en joke om, at hun er agent 007, fordi 007 er en del af hendes øremærke. 13. Hendes ynglings steder at sove, er i min snavsetøjskurv og i vores håndvaske.
Ja vi kan nok godt blive enige om, at hun er noget for sig selv.
Har i kæledyr og har de nogle sjove ting de gør, og hvad synes i om indlægget?

80

Follow:
Share:

799 Comments