TV serie anbefalinger

Så er det tid til lidt anbefalinger. Hvis der er et punkt, hvor jeg er rigtig stærk, så er det serier. Jeg ser serier konstant og jeg har set flere end jeg orker at tælle til. Jeg har valgt at anbefale nogle serier i forskellige genrer, så der er lidt til en hver smag, men allesammen er rigtig gode.
Krimi
Prison Break, er en helt fantastisk serier, hvor man ikke et sekund sidder og keder sig eller har nerverne helt ude på tøjet. Der er 4 sæsoner og jeg har hørt rygte om, at de vil lave en sæson 5!
Michael Scofields bror er dømt til døden for en forbrydelse, han ikke har begået. Nu gør Michael alt, hvad han kan for at komme ind i det berygtede fængsel og redde sin bror ud.
Drama
Empire, har i måske hørt om, den bliver i hvert fald snakket meget om fortiden og med god grund. Der er masser af drama uden at det bliver for meget og vild godt musik i.
Lucious, grundlægger og direktør for et musikimperie, er blevet diagnosticeret med en sjælden form for sklerose og må vælge en af sine tre sønner til at overtage roret, når han dør.
Gyser
American Horror Story, er måske ikke alles smag. Jeg var da også selv lidt skeptisk inden jeg begyndte. Men giv den en chance, for den er simpelthen så god og anderledes. Jeg kan slet ikke vente til at sæson 4 kommer på Netflix! den er lidt svære at beskrive, da hver sæson har en helt ny historie. Det er også meget sjovt at se en hovedperson gå til en lille birolle fra sæson til sæson og et plus Jassica Lange spille ubeskrivelig godt hver gang
Sæson 1 Familien Harmon er startet på en frisk i et nyt hjem, men deres nye liv bliver i stedet fyldt med rystende afsløringer om kærlighed, sex og bloddryppende hævn.
Teen serier
Teen Wolf, er en lidt mørk overnaturlig ungdoms serie og jeg kan faktisk godt lide, at den er lidt mørkere i det, end som så mange andre ungdoms serier. Men i hvert fald er den også super spændende og meget anbefales værdig
Et dyrebid forvandler en gymnasieelev til en vareulv og gør ham til idrætsstjerne, som pigerne flokkes om. Men han får også helt nye problemer.
Jeg er i gang med nu
White Collar. er inde under krimi og komedie genreren
 og det spille simpelthen så godt sammen. Jeg er fuldstændig hook på White Collar! Drama og spænding er ikke lige så høj, som nogle af de andre serier men humoren og karaktererne er geniale og hovedpersonen se heller ikke så skidt ud haha
Den charmerende straffefange Neal Caffrey flygter fra et topsikret fængsel, kun for at blive fanget nemesis, FBI agenten Peter Burke. Med meget få valgmuligheder indvilliger Caffrey i at hjælpe bureauet med at fælde andre flygtige kriminelle i bytte for en løsladelse. Men inden længe er Caffrey i fuld gang med et spil katten efter musen med dem, som helst ser ham tilbage i fængslet – eller død.
Jeg håber det kunne give lidt inspiration, nu hvor der er efterårs ferie. Er der nogle serier i kan anbefale?
Follow:
Share:

771 Comments