Vinter must have

321320

Vi er vist allesammen klar over, at vinteren er så frygtelig hård mod vores hud og derfor er det ekstra vigtigt, at vi passer godt på den i de her kolde måneder. Dertil har jeg fundet nogle produkter, som jeg er faldet for og vil gerne give en anbefaling videre til jer.
Tromborg mud mask mineral-rich er en mudder maske, som er så lækker og afslappende at have på. Så er den også bare super god og giver godt med fugtighed.
Purley Professional treatment er et produkt, som jeg har haft i en evighed nu og det er stadig min første, den kan bare ikke blive tom. Den indeholder kokosolie, som er det eneste, der kan gå ind og redde ødelagt hår, det har mit i hvertfald haft brug for de sidste år.
Tromborg læbepomade er der vist ikke så meget at sige om, det er en læbepomade, som er en favorit hos mig.
Kérastase Masque Force Architecte er en hår kur, som jeg også har haft  i lang tid og flere gange. Jeg elsker Kérastase´s grønne serie, fordi der er så meget pleje i og så hjælper det så godt med, at forebygge kommende skader.
The Body Shop´s Hand and nails cream er en hånd creme, som både går ind og plejer negle og hænder rigtig godt, smart ikke
Har i nogle vinter favorit produkter i ikke kan leve uden?
Follow:
Share:

830 Comments